Условия за доставка на стоки

За да направи поръчка, Потребителят трябва да има активна регистрация в сайта, в която да е упоменал своите име, адрес за доставка и телефон за връзка.

Доставката на поръчаните стоки се осъществява чрез куриерска услуга от трети лица (Еконт, Спиди, Транспрес).

Доставката се извършва до адрес на потребителя на територията на Република България, освен ако в сайта не е посочено друго.

Разходите за доставка се покриват от Потребителя в случаите, описани в приложената таблица:

  Поръчка на стойност под 269 лв. Поръчка на стойност над 269 лв.
До офис на куриер - Спиди 5.49 лв. Безплатна
До адрес на клиента - Спиди 6.98 лв. Безплатна
До офис на куриер - Еконт 7.29 лв. Безплатна
До адрес на клиента - Еконт 9.98 лв. 9.98 лв.

 

Преди изпращане на поръчаната стока Търговецът има право да се свърже с Потребителя на посочения от него телефон, с цел уточняване на детайли за поръчката и/или доставката.

Търговецът не носи отговорност за неизпълнение на поръчка в случаите, когато Потребителят е посочил неверни, непълни и/или неточни лични данни, включително, когато е посочил непълен, неточен или фиктивен адрес или телефон.

Доставката се извършва в сроковете, описани под всяка опция за доставка в интерфейсния модул за поръчка. При извънредни обстоятелства Търговецът си запазва правото да удължава срока за доставка, като своевременно информира за това Потребителя.

Доставката се извършва в срок от 3 работни дни от изпълнението на поръчката. При извънредни обстоятелства Търговецът си запазва правото да удължава срока за доставка, като своевременно информира за това Потребителя.

Търговецът обработва поръчките в срок от 1 работен ден от извършване на поръчката. Доставката обичайно се извършва в рамките на обичайния в практиката срок съобразно с избрания способ за доставка.

Потребителят е длъжен да прегледа стоката в момента на доставката ѝ и да уведоми незабавно при установени несъответствия, липси и повреди. Ако Потребителят не стори това, се приема, че доставката е приета без възражения.

Търговецът си запазва правото да променя наличните методи на доставка и плащане и/или условията по тях по всяко време чрез публикуване на наличните методи на доставка и плащане на уебсайта без друго известие.

Меню